Vyhľadávanie

3D Tree House Memo Pad Kawaii poznámkový blok S 2024 Kalendár 3D Memo Pad 260 Listov Stromu Dom poznámkový blok Omoshiroi Blok Roztomilý

  • €7.89
  • €12.14

  • Sku: d5232
  • Dostupnosť: Na sklade

Popis

Sily Prírody: Tento trojrozmerný papier model pad je tematicky okolo vysoký strom s jemne vyrezávané batožinového priestoru a svieže lístie.To ukazuje silu prírody a dáva ľuďom pocit, ako keby sa v hlbokom lese.

Praktická Poznámka tabuľka: okrem toho, že je krásna ozdoba, to diorama má aj praktickú funkciu.Dodáva sa s držiak na pero diery, kde si môžete dať vaše pero, prijať ju alebo ju späť keď ju potrebujete, ktorá výrazne šetrí váš desktop priestor.

Jedinečný dizajn: Starostlivou papier rezbárske techniky, ktoré sa používajú v tomto trojrozmernom papier model pad, kde každý list a stopku, je starostlivo vytvorený vytvoriť realistický efekt.To bude pre váš stôl alebo úrad, pridať štipku prírodných a umeleckých atmosféru.

Stabilný a odolný: Tento diorama podložka je vyrobená zo silného papiera materiálu, ktorý je stabilný a trvanlivý.Môžete ho používať s dôverou a umiestnite do vášho pracovného prostredia na dlhé obdobie.

Jedinečný darček výber: Ako jedinečný dar, tento trojrozmerný papier model pad bude prekvapenie a radosť príjemcu.Je to praktické a umelecké darček pre priateľa, člena rodiny alebo kolegu, ktorý miluje prirodzený štýl a miluje prírodu.Či už sú to narodeniny, sviatku alebo inej príležitosti, to bude špeciálny a zmysluplný darček.

Názov produktu: Jungle Tajné 3D papier rezbárstvo model poznámka tabuľka

Hmotnosť výrobku: 230 g

Veľkosť produktu: 8x8x3.8 cm /3.15X3.15X1.5 palcov

Produkt farba: zelená, žltá

Počet listov: 115

Balenie obsahuje: 1PC Jungle Tajné 3D papier rezbárstvo model Poznámka stôl +1PC transparentné zobrazenie box +1PC darčekovej krabičke.

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!Garantujeme kvalitu našich výrobkov.budeme pripravení odpovedať vám čo najskôr.


  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Recenzie Produktov

  • Vaše hodnotenie