Vyhľadávanie

Rozpočet Binder Peniaze Binder Organizátor Za Hotovosť A6 Úspory Spojiva S Zips Obálky PU Kožené A6 Rozpočtu Spojivo Pre Plánovanie

  • €8.21
  • €18.24

  • Sku: d4808
  • Dostupnosť: Na sklade

Popis

Chcete Uložiť Peňažné Prostriedky, Kupóny, Lístky A Známky Systematickým Spôsobom?Potrebujete Plánovač, Ktorý Je Ľahké A Jednoduché Prenášanie?Potom Tento Rozpočet Plánovač Je Ideálny Pre Vás!

Tento Rozpočet Plánovač Má Kryt Vyrobený Z Vysoko kvalitnej Pu Kože, Ktoré Je Odolné A Štýlové.Má Mnohými Vreckami A Priehradkami Vám Pomôže Usporiadať Vaše Peniaze A Doklady.Môžete Ho Použiť Aj Pre Vedenie Denníkov, Evidenciu Nákladov, Plánovanie Rozpočtu, A Tak Ďalej.

Tento Rozpočet Plánovač Je Skvelý Darček Pre Deň Vďakyvzdania Alebo Akejkoľvek Inej Príležitosti.To Vám Pomôže Spravovať Vaše Financie A Dosiahnutie Vašich Cieľov.

Špecifikácia:

Obsahuje: 12 zips vreciek + 12 malé kvetinové rozpočtu karty + 4 kvet-tvarované anglický nálepky + 24 nálepky 1 + 1 rose gold pero

Počet strán textu: 100 (hárky)

Produkt veľkosť cca: 19 cm * 13 cm * 3.6 cm

Brutto hmotnosť: cca 350 g

Zoznam Produktov:

1 Sada * Rozpočet Binder

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Lepšiu Organizáciu: Udržať svoje financie v šachu s týmto rozpočtom spojiva.Podporuje dobré trávenie návyky poskytnutím dobre-organizovaný priestor pre hotovosti, kupóny, lístky a známky.Jej praktické funkcie, zabezpečiť efektívne bill riadenia.

2.Robustné a Dlho-trvajúce: Náš rozpočet binder, je postavené na posledný, s PU kožené kryt, ktorý je vodotesný a opotrebovaniu.Môžete sa tešiť na dlhoročné bezproblémové zostavenie rozpočtu a finančného plánovania!

3.Šikovný Vykonávať: S jeho ľahký a kompaktný dizajn 19 x 13 x 3.6 cm, tento rozpočet binder, je ľahko prenosný, takže je ideálny spoločník pre cestovanie expedície.

4.Široké Spektrum Použitia: Skúsenosti rozpočet binder, ktorý je ideálny pre kancelárske a obchodné cesty.Spravovať svoje financie, udržať diáre, záznam nákladov, plán rozpočtov a viac s touto multifunkčnou zdrojov.

5.Darček Výber: darujte finančnej stability s naším rozpočtom binder!Toto premyslené súčasnosti je ideálne pre každú príležitosť, vrátane narodeniny, deň Vďakyvzdania, Nový Rok, Vianoce a Deň svätého Valentína.Pomoc svojich blízkych dosiahnuť svoje peniaze ciele a plán pre lepšiu budúcnosť.


  • Druh - Škola diáre
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Rozpočet Binder

Recenzie

Recenzie Produktov

  • Vaše hodnotenie