Vyhľadávanie

Montáž na stenu Lepidlo Skladovanie Háčik Ťažkých Silné Župan&Uterák Háčiky pre Kúpeľne, Kuchyňa, detská Izba

  • €3.95
  • €7.60

  • Sku: d441775
  • Dostupnosť: Na sklade

Popis

IMNT Nástenné Umývadlo Háčik Ťažkých Silné Župan&Uterák Háčiky pre Home & Business Dvere, Steny IMNT

Položka Špecifikácia:

Funkcie:

Materiál: dekoratívne hák je vyrobený z prémiových materiálov, ktoré je odolné a robustné.S životného prostredia povlak, veľký nepremokavé a dlhý život.

Odkladaní: Naše umývadlo háčik nie je obsadiť podlahová plocha vedľa wc, dáva umývadlo domov, tak, že stena môže byť tiež použitý pre skladovanie.

Nie je Potrebné Vŕtať: Tento umývadlo háčik je bez vŕtania, má silnú priľnavosť, silné nosnosť, inštalácia nebude bolieť stenu, je odolná voči vode a vlhkosti-dôkaz, super viskozita, a nie strach z vody drenching.

Uplatnenie: Náš voľný úder umývadlo úložný stojan je vhodný pre umývadlá, uteráky, župany, špongie, bundy, kabáty, čiapky, pančuchy, svietidlá, klobúky, šatky, kľúče, panvice, poháre, peňaženky, tašky, lyžice, špachtle, atď.

Po-predajný Servis: Ak je nejaký problém s našich produktov, prosím kontaktujte nás najskôr, máme pre vás riešenie v najrýchlejšom čase.Tak prečo nie skúsiť to?

Špecifikácia:

Materiál: Plast

Farba: Biela, Ružová, Zelená, Krém Žltá

Poznámky: Prosím, aby mierne odchýlky vo veľkosti vzhľadom na ručné meranie a osvetlenie vo fotografii môže viesť k rozdielom vo farbe, ako v reálnom.

Balenie Obsahuje:

1*Umývadlo Držiteľ

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, budeme ponúkať alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.


  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Recenzie Produktov

  • Vaše hodnotenie