Vyhľadávanie

Nosový Inhalátor Energie Esenciálny Olej Aromaterapia Stick Prírodné Chudnutie Nosový Inhalátor 1.8 ml Jasné, Preťaženie Sinus Úľavu

  • €3.08
  • €4.40

  • Sku: d403322
  • Dostupnosť: Na sklade

Popis

Podporovať zdravý spánok so náš Spánok Nosový Inhalátor!To zabezpečuje kompletný rozklad odpadu, zlepšuje spaľovanie tukov schopnosť, a nemá žiadne vedľajšie účinky.Plus, je to ľahké prenášanie pre on-the-go relax.Povedať dobrú noc, na nepokojné noci s našimi spánku inhalátor.

Špecifikácia: 1.8 ml

Balenie: farba box

Druh tipy:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Vzhľadom na rôzne ručné meranie, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Zoznam:

1*režim spánku inhalátor stick

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Podporovať Prenikať: spánku nosový inhalátor podporuje relaxáciu a aids v pokojný spánok cez jemné inhalácia, rozšírenie hlboký spánok čas na pokojnú myseľ a telo.

2.Podporuje metabolické regulácie: Podporuje metabolické nariadenia, zatiaľ čo zlepšenie detoxikácie process.By zlepšuje schopnosť na odstránenie odpadu a zabezpečiť jeho úplnému rozkladu, náš spánok nosový inhalátor pomáha udržiavať zdravý metabolizmus, takže vám energiu a obnoví.

3.Dosiahnuť lepšie hmotnosť: Zvýšenie vašej telesnej hmotnosti ciele s našimi spánku nosový inhalátor.Ako hormóny nariadenia zlepšuje spaľovanie tukov schopnosť, prebytočný tuk nahromadený sa nemôže zabezpečiť pokojný spánok.

4.Prírodné Formula: Vychutnajte si pokojný a pohodlný spánok s našimi spánku nosový inhalátor.Naše bezpečné rastlinné extrakty záruka žiadne vedľajšie účinky na vaše telo, umožňuje dlho-trvajúce sviežosti a energie v dopoludňajších hodinách.

5.Jednoduchý na Prepravu: ur spánku nosový inhalátor poskytuje ľahký-k-použitie a prenosné riešenie pre pokojný nočný spánok.Jednoducho vložte inhalátor blízkosti vašej nosnej dierky a nadýchnite sa pomaly skúsenosti upokojujúce účinky prírodných silíc, ktoré uľahčujú dýchanie a podporu relaxácie.


  • Počet Kusov - Jedna Jednotka
  • Položka Druh - Fľašiach
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Spánok Nosový Inhalátor

Recenzie

Recenzie Produktov

  • Vaše hodnotenie