Vyhľadávanie

5 USB Telefón Nabíjačku Adaptér, LED Displej, QC 3.0 Rýchle Nabíjanie Auto Príslušenstvo

  • €5.57

  • Sku: d348668
  • Dostupnosť: Na sklade

Popis

body{background-repeat:no-repeat; background-position:center center; background-color:#DDD9C3; }

Detail Obrázkov

100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Materiál :PC oheň horenie materiálu ABS

Farba:Čierna,Biela

Štýl (Nepovinné): 5 Portov USB

5USB vstupné napätie: 220 (V)

Výstupné napätie: 5 (V)

5USB výstupný prúd: 3100 (mA)

5USB pracovná teplota: 30-40 (℃)

Výstupné rozhranie: USB

Platné plnenie rozsah: auto, power banky, tablet

Vstupné: 12-32V

Veľkosť: 8.5*4*4 cm

Prevod: 1 cm=0.39 palec, 1inch=2.54 cm

Funkcia:

【Vysoko Kvalitný Materiál] vyzýva auta nabíjanie hlava je vyrobená z vysoko kvalitných ABS, PC, ohňovzdorné materiály, a plášť je vyrobený z vysoko-lesklý shell a oxidácii liečby, ktorá je krásna a nie je ľahké zanechať škrabance.

【Automatické vypnutie Ochrany] vyzýva Inteligentné IC riešenie, inteligentná shunt, automatické vypnutie ochrany keď prebíjanie.

【Rýchle Nabíjanie Nabíjací kábel do Auta] vyzýva Rýchle nabíjanie 3.0 rýchle nabíjanie technológie, spätne kompatibilné s QC2.0. pre zariadenia, ktoré nemajú podporu rýchle nabíjanie, nastavte väčší prúd pre dosiahnutie rýchleho nabíjania.

【Ochranu Funkcie] vyzýva Vstavané ochranné funkcie, napríklad prepätiu, prehriatiu, skratom, prepätím, vysoká teplota zabezpečiť stabilné výstupný prúd.Viaceré elektronické zariadenia môžu byť účtované v rovnakom čase.

【Teplej úžitkovej] vyzýva Vám bude páčiť tento praktický produkt.Ale ak nie ste úplne spokojní s našim produktom, prosím, kontaktujte nás bez váhania.

Package zahrnuté:1 X USB Nabíjačka do Auta

Upozornenie:

1.Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie,Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.Farby môžu byť malý rozdiel pre jednotlivé monitory, displeje, prosím pochopiť.

Platby

1.Dasisko.sk podporuje Visa,Boleto,MasterCard,Maestro Debetnej Karty,Western Union,Webmoney,QIWI a bankovým Prevodom prostredníctvom bánk.

2.Ak máte ešte nejaké otázky na platobné, neváhajte nás kontaktovať.

Doprava

-Náš obchod bude spracovanie objednávky a odoslať logistické informácie sledovacie číslo do 1-2 pracovných dní.prosím, kontaktujte nás, ak chcete experss dodanie.(Výhoda: krátke spracovanie a doprava zdarma) Poznámka: - Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne alebo úplné pred poradie; - Ak máte špeciálne požiadavky na čas dodávky a logistika kanály, kontaktujte nás, prosím, ďakujem;

Záruka a ručenie:

Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť.

Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám.My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky.Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

Ďalšie Pravidlá:

Ak máte akékoľvek otázky, alebo tam je nejaký problém položky, pošlite nám, prosím, e-mail ASAP, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém čo najskôr.Sme presvedčení, že dobrá komunikácia bude dosiahnuť dobrý výsledok, uspokojiť Zákazníka je pre nás veľmi dôležité!

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po prijať.

Všetky e-maily odpovedáme najneskôr do 2 pracovných dní.Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

Vážne Kupujúci Iba V Tom!Prosím, miesto cenovú ponuku, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami.


  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Plastové
  • CN - Guangdong
  • Príležitosti - Nový Rok, Deň otcov, St Patrick ' s Day, Grand Udalosť, Narodeninová Párty, Deň detí, Veľká noc, April Fool ' s Day, Výročie, Krst & Krst, Valentína, Ukončenie štúdia, Eid al-Fitr, Strana, späť do školy, Deň matiek, Deň vďakyvzdania, Svadobné & Zapojenie, Dom Pohybe, Deň Zeme, Vianoce, Odchod do dôchodku, Pohlavie Odhaliť, Halloween, Svadba, Čínsky Nový Rok
  • Elektronické - no

Recenzie

Recenzie Produktov

  • Vaše hodnotenie