Vyhľadávanie

Pás Taška Pre Beh Vodotesný Telefón Puzdro S Reflexné Pásky Jogging Cvičenie, Turistika Pás Pack Pre Mobilné Telefóny, Peňaženky

  • €2.99
  • €5.75

  • Sku: d3457
  • Dostupnosť: Na sklade

Popis

Tento pás taška pre beh je ideálny pre každého, kto chce uplatniť pri zachovaní ich telefón s nimi.Na fanny pack držiaka telefónu má reflexné pásky na prednej strane pre pridané viditeľnosť v zlých svetelných podmienkach, a priedušná odvod tepla mesh materiál udržuje vás v pohode a pohodlné.S izba pre váš telefón a ďalšie náležitosti, tento bežiaci pás pack je potrebné mať pre aktívnych jedincov.

Špecifikácie:

Textílie: Oxford handričkou

Veľkosť: cca 45*11 cm/17.72*4.33 palcov

Vhodné pre mobilný telefón: zmestí 6,5 cm mobilný telefón

Elastické opasok: Nastaviteľné

Vhodné pre pás: cca 80-125 cm/31.5-49.21 palcov

Balenie Zoznam:

1pc*Športové fanny pack

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vode Odolná Ochrana: Užite si bezproblémovú beží s našimi bežiaci pás balenia.Vode-odolná tkanina chráni váš telefón a cenností z pot, dážď, alebo striekajúcou vodou.Nastaviteľné popruhy udržať pack blízko pri tele pre pohodlné a bezpečné uchytenie.

2.Vylepšené Nočné Ochrany: Reflexné pásky na prednej športové fanny pack, aby ste sa viac oko-lov v tme, zvýšenie bezpečnosti pre nočné beží.

3.Pohodlné Nosenie: Tento elastické opasok belt taška pre beh je navrhnuté tak, aby poskytli pohodlné a non-elastický vhodný pre mužov a ženy všetkých tvary tela.Upraviť obvod pása podľa vašich predstáv a užiť si pohodlné nosenie v priebehu akékoľvek outdoorové aktivity.

4.Šikovný Spoločník: Nikdy chýbať poraziť počas tréningu s týmto bežiaci pás pack.Vybavený slúchadlá otvor dizajn na prednej strane, môžete ľahko pripojiť slúchadlá a vychutnajte si hudbu alebo hovoru na telefón, zatiaľ čo cvičíte.Udržujte svoj telefón v bezpečí a zostať motivovaný.

5.Pot-Voľný Tréning: Tento bežiaci pás puzdro účinne znižuje potu a tepla na chrbte s jeho priedušná odvod tepla oka materiálu, udržať vás suché a pohodlné počas tréningu.


  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - nylon

Recenzie

Recenzie Produktov

  • Vaše hodnotenie