Vyhľadávanie

2024 Týždenný Kalendár, Obrie Panda 3D Papier Socha 3D Poznámka Sticky Sticky Troch-dimenzionální Panda Pad 3D Poznámky Model Poznámka

  • €24.74
  • €49.48

  • Sku: d3441
  • Dostupnosť: Na sklade

Popis

Špecifikácia

Názov: 2024 Týždenný Kalendár, Obrie Panda 3D Papier Socha Note Pad

Farba: ako je znázornené

Veľkosť: 8*8*6typ/3.15 x 3.15 x 2.36 cm

Stránky: 217

Popis Produktu

ART DECORATION: Ručne viazaný panda 3D poznámkový blok s prachu a odolný proti vlhkosti priehľadný akrylový box je jedinečné dekorácie pre akékoľvek miesto, ktoré kombinuje praktickú hodnotu s klasické papierové plastiky remeselné vytvoriť zberateľskú a eco-friendly dekoratívne práce.

VYSOKÁ KVALITA MATERIÁL: Naše 3D poznámkový blok je vytesaná z vysoko kvalitnej špeciálnej papier s vynikajúce spracovanie a jasnú štruktúru, a nie je jednoduché deformovať a rozpadne;

Široké spektrum použitia: je možné ho použiť ako držiak na pero, rýchle poznámky a záložky s svetla do funkcie.Odstráňte pero z držiaka, odtrhnite sticky poznámka: ak chcete nahrať váš zážitok z čítania, a použiť ju ako záložku, ak chcete označiť vaše čítanie miesto.

Zábava a odbúranie Stresu: odtrhnite poznámok po jednom z 3D programe poznámkový blok, nielen, že si môžete zaznamenať dôležité veci, ale aj vychutnať každý okamih prekvapenia a zábavu, až celý panda model je dokonale prezentované, zmierňuje stres a úzkosť!

NAJLEPŠÍ DARČEK: Táto krásna a zábavnej 3D poznámkový blok je ideálne pre narodeniny alebo sviatok darček.To je úplne ručné a môžu byť poskytnuté na svojich rodičov, blízkych, deti, priateľov, spolupracovníkov ako darček na výročie, narodeniny a viac.To bude prekvapenie darček pre každú dovolenku.

Zoznam Produktov:

1* Poznámok

1*Protiprachový Kryt

1*Darčekovej Krabičke

ahoj, chlapci, ďakujem vám za návštevu mojej obchodu.Môžete skontaktovať s nami a získajte viac podrobností tovaru .budeme pripravení odpovedať vám čo najskôr.


  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Recenzie Produktov

  • Vaše hodnotenie