Vyhľadávanie

Auto Podrobne Sprej Fľaše Viacúčelový Hmly Postrekovač Vody Striekanie Fľaše S Meraní & Nastaviteľné Trysky Ťažkých

  • €4.92
  • €9.83

  • Sku: d2345
  • Dostupnosť: Na sklade

Popis

Tieto sprej fľaše na auto podrobne sú navrhnuté pre pohodlné držanie a majú hladký vzhľad.Sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré sú kyseliny a zásady-odolný, zabezpečenie trvanlivosti a bezpečnosti.S týmito sprej fliaš, môžete dosiahnuť pozoruhodné vplyv na vaše auto úpravou tryska a kontrolu podiel vody a pracieho prostriedku, presne.

Špecifikácia:

Názov produktu: Zavlažovanie Môže pre Auto Film

Čistá hmotnosť: 91g

Veľkosť: (cca.) 28*9 cm/11.02*3.54 palec

Fľaše objem: 700ml

Produkt materiál: PE

Funkcie produktu: vodné rozprašovače pre film konštrukcie, pre-striekanie vody pre tapetu reklama papier, striekanie body cleaner

Balenie Zoznam:

1*striekacia fľaša

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1. [ Ľudského Tela Inžinierstva ] Toto auto sprej fľaša má ergonomický dizajn, ktorý zodpovedá vašej ruky, tvar a veľkosť.Je jednoduché a pohodlné držanie.Pretože jeho mierny hmotnosť, ruky nebude unavený.To má tiež ľahko a bez stresu na prevádzku, ktorý umožňuje sprej vaše auto s presnosťou a účinnosťou.

2. [ Zaniesť-Free Striekanie ] auta spreji je skonštruovaná tak, aby sa vaše ruky, pohodlne a umožní sprej s ľahkosťou.To tiež má vstavaný filter, ktorý môžete filtrovať nečistoty a zabezpečí hladký striekanie.Fľaša má elegantný a hladký vzhľad, ktorý vyzerá skvele v aute.

3. [ Superior Materiál ] Toto auto sprej fľaša je vyrobená z kyseliny a zásady-odolný PE materiálu, ktorý vydrží a opotrebeniu.Nie je ľahké zlomiť ani ho nedeformujte, zabezpečiť dlhodobý a stabilný striekanie výkon.

4. [ Viac Sprej Režimy Dizajn ] sa môžete stretnúť s rôznymi striekanie musí s týmto autom spreji.Má multi-level design, ktorý vám umožní nastaviť sprej štátu s jednoduchým otočením trysiek, či chcete vyčistiť špinu a prach z auta povrchy alebo dosiahla pozoruhodný efekt.To má tiež prepínateľné vysoko-tlak vodného stĺpca režim pre optimálne čistenie.

5. [ Optimálne Riešenie Pomer ] môžete uložiť riešenie a peniaze s týmto autom spreju, ako to má rozsahu dizajn, ktorý umožňuje úpravu vody a rozpúšťadiel pomer vašich požiadaviek.Fľaša tiež poskytuje pohodlné uchopenie a hladké spúšť pre jednoduché použitie.


  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Recenzie Produktov

  • Vaše hodnotenie