Vyhľadávanie

1 Kus Kovu Schránky S Úložným Striebro Z Hliníkovej Zliatiny S 2 Komorami A Veľkú Kapacitu, List Veľkosť

  • €23.04
  • €29.54

  • Sku: d18446
  • Dostupnosť: Na sklade

Popis

1 Kus Kovu Schránky S úložným Striebro z Hliníkovej Zliatiny S 2 Komorami A Veľkú Kapacitu, List Veľkosť hliníka clipboards s úložným funkcie jedinečná kniha-ako dizajn s 3/8-palcový úložný priestor.Chráni vaše dokumenty počas tranzitu a zabezpečuje rýchly prístup bez akéhokoľvek poškodenia.

Obsahuje približne 100 listov list veľkosti A4 alebo veľkosť papiera, poskytuje dostatok priestoru pre všetky vaše dôležité dokumenty.Produkt Rozmery: 12.6 x 9.2 x 1 cm (dx š xv)

Tento prenosný clipboards je ideálny pre profesionálov v rôznych odvetviach, vrátane road warriors, -personál, verejnej bezpečnosti funkcionárov a kancelárske profesionálov.Je navrhnutý tak, aby uspokojili potreby všetkých typov odborníkov, takže je vhodný pre použitie v priemysle.

Nižšie schránky je väčší papier úložný priestor.V hornej časti menší priestor hore, tam je klip, ktorý zabraňuje papier od posuvné a zabezpečuje dokument zabezpečenia, a geniálny zložené písanie povrch je ideálny na vypĺňanie viac-časť tvorí bez dirtying iné príspevky.

Vyrobené z odolného, ľahký hliníkový, to clipboards je ideálny pre vnútorné i vonkajšie použitie, zabezpečuje dlhotrvajúci výkon.Ľahko sa čistí, jednoducho utrite clipboards očistite, aby ste udržiavali jeho elegantný vzhľad.

Farba:Strieborná

Materiál:Hliníková zliatina

Veľkosť:32x24cm

Obsah Balenia:

1 * Schránky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.


  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Recenzie Produktov

  • Vaše hodnotenie