Vyhľadávanie

2024 Týždenný Plánovač Spiral Bound Kalendár 2024 Plánovač Premium Papier, Špirálová Väzba Špeciálne Sviatky

  • €10.83
  • €16.91

  • Sku: d14131
  • Dostupnosť: Na sklade

Popis

2024 Týždenný Plánovač Spiral Bound Kalendár 2024 Plánovač Premium Papier, Špirálová Väzba Špeciálne Sviatky

EFEKTÍVNE PLÁNOVANIE PRE 2024: Tento nádherný kvetinový-posedenie plánovač účinne plány týždenné & mesačné plány od januára 2024 do decembra 2024. Jeho výhodná veľkosť uľahčuje prenášanie, pomáhať vám plniť si svoje záväzky včas.

MESAČNÉ CIELE & KALENDÁR PREHĽAD: Každý mesiac stránky zreteľne predviesť prehľad a ponuka osobné poznámka časti.Zahrnutie cieľov mesiac motivuje neustále, zatiaľ čo odkaz na kalendáre z minulosti a následné mesiacov aids v hodnotení aktivitami v minulosti a budúcnosti plánovanie efektívne.

PODROBNÉ TÝŽDENNÝ ŠÍRIŤ: Tento plánovač umožňuje dôkladné usporiadanie vášho podrobné týždenný dojednania, vrátane stretnutia, akcie, termíny, atď.To je vopred označené sviatky vám pomôže zapamätať si dôležité dáta a zapojiť sa do všetkých-deň sledovania s jasným týždenné zobrazenie.

FUNKČNÉ DETAILY NA prvý POHĽAD: plánovača prichádza s nespočetné funkcie - Stručný Informácie, Ročný Prehľad, Vynaliezaví, Kalendáre, Oslavy, Julian Dátumy na hrubší, vysoko kvalitný papier.Robustný twin-wire záväzné drží to všetko dohromady, kompletný s štýlový zaoblené rohy, aby došlo k jeho odvolanie a zabezpečiť, žiadne škrabance.

ELEGANTNÝ A ODOLNÝ DIZAJN: kvetinová-kryt inšpirovaný dizajn dodáva štýlový a moderný vkus na tento plánovač.Flexibilné a robustný kryt v kombinácii so silným twin-wire záväzné zabezpečuje dlhovekosť, dodáva živosť, aby vaše denné plánovanie procesu.Zaoblené rohy poskytovať bezpečné a estetické okraj.

typ: 2024 denník Vestníku(januára 2024 až December 8, 2024)

veľkosť: 15.5 x 21.5

Materiál: Papier

farba: Ako je Znázornené

Obsah Balenia:

1 x Vestník

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.


  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Recenzie Produktov

  • Vaše hodnotenie