Vyhľadávanie

Vianočné Perá Pre Deti Pompom Plyšové Cartoon Guľôčkové Pero Vianočné Perá S Sobov Vianočný Stromček, Snehuliak Tvar Pre

  • €2.07
  • €5.75

  • Sku: d13268
  • Dostupnosť: Na sklade

Popis

Aby to Vianoce nezabudnuteľné s našimi Vianočné Perá pre deti!Tieto perá prísť pekné farby a majú pohodlné uchopenie, čo je ideálne pre graffiti a iné tvorivé činnosti.Sú tiež vhodné ako Vianočný darček pre vašich najmenších alebo pre Vianočný večierok.Pripravte sa, aby sa uvoľnil svoje deti " tvorivosť s týmito úžasné perá!

Špecifikácia:

Názov: Vianoce Perá

Platné darček príležitostiach: festivaly, reklama

Dar-dávať účel: osobný darček

Špecifikácia: biela, červená, modrá, hnedá

Váha: cca 20 g

Balenie Zoznam:

Vianočné Perá*1

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Kreatívny Zábava: Uvoľnil svoje vnútorné umelec s našimi Vianočné perá.Ich roztomilý a vibrujúci dizajn je ideálny pre graffiti, maľovanie a iné tvorivé aktivity.Mäkké na dotyk a žiarivé farby stimulujú zmysly a aby za nádherný zážitok.Nechajte sa inšpirovať a vytvoriť majstrovské diela.

2.Optimalizované Písanie: Skúsenosti hladké, nerozmazáva-voľné písanie s našimi Vianočné perá, ktoré sa môžu pochváliť kvalitné guľôčkové pero náplne.Pohodlné uchopenie a slávnostné dizajnu, aby ich výhodnejšie použiť a zabezpečiť plynulosť písania, všetky vyhne škvrny.

3.Šírenie Vianočné Náladu: Pridať nejakú Vianočnú atmosféru vášho písania s týmito zábavné Vianočné perá.Deti milujú Santa Claus, snehuliak, a sobov vzory, takže je ideálny Vianočný darček pre rodinu a priateľov.

4.Široký Aplikácie: Tieto vianoce perá sú ideálne pre dovolenku potreby, školské ceny, a Vianočný večierok priazeň.Sú viacúčelové hračiek, ktoré si deti môžu hrať s a písať s.

5.Viac Farieb: Priniesť dotyk slávnostné fandiť na vaše písanie s týmito krásne perá.K dispozícii v rôznych farbách, každé pero poskytuje hladké písanie a praktickosť, aby vyhovoval vašim potrebám.


  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Recenzie Produktov

  • Vaše hodnotenie