Vyhľadávanie

Akryl Značky Rýchle Sušenie Akryl Značky Pre Textilné Farbenie Textilných Značiek Nepremokavé Tkaniny Tkaniny Farebné Perá Remeslo Farby

  • €0.83
  • €1.22

  • Sku: d12863
  • Dostupnosť: Na sklade

Popis

Pridať pop farba na váš DIY projekty s našimi farby značky!Ideálny pre deti ručne maľované umelecké, tieto eko-šetrné značky prísť v najrôznejších žiarivé farby.Aby vaše oblečenie a remesiel vyniknúť tieto Vianoce s týmto perfektný darček!

Špecifikácia:

Názov: Akryl marker pero

Veľkosť: Single (cca.)13.6*9.6 cm/5.35*3.78 palcov

Špecifikácie: 12 ks/24 ks

Balenie zoznam:

Sada Akrylová Farba Perá

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Textilné Umenie: Pozdvihnúť vaše textilné umenie s našimi Akryl Značky.Kresliť tvorivé graffiti na nepremokavé podbradníky, tašky a tričká - sú suché rýchlo a aby vaše oblečenie viac jedinečný.Ideálny pre podanie tlače myšlienky do života.

2.Podporovať Umelecký Rozvoj: Naše akryl marker pero sada podporuje vaše dieťa umeleckého rastu tým, že podporujú ich tvorivosť a predstavivosť, a zároveň poskytuje dostatok atramentu.Ideálny pre deti ručne maľované DIY umenia, rozvíjať vaše dieťa je vášeň pre umenie s týmto inšpirovať okrem ich umelecké potreby.

3.Bohaté Farby: Pozdvihnúť svoje umenie s našimi Akryl Značky, ktoré prichádzajú v hojnosti farby, ideálny pre vytvorenie komplexnej vzorce alebo jednoduché ťahy.

4.Bezpečné a šetrné k životnému Prostrediu: Tieto akryl značky sú bezpečné na použitie pre ľudí všetkých vekových kategórií, ako majú bez zápachu vodnej báze atramentu.Môžete vychutnať maľovanie bez obáv škodlivé toxické látky.

5.Ideálne pre Darček: Či už je to Nový Rok, deň Vďakyvzdania, veľkej Noci, alebo Vianoc, môžete vytvoriť umelecké pre vašu rodinu a priateľov s týmito všestranný značky.Oni sú skvelé darčeky pre vašich blízkych, kolegov alebo priateľov na každú príležitosť, ako dieťa, ktoré má narodeniny, alebo zápis.


  • Druh - Značkovač Art
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Marker Pero

Recenzie

Recenzie Produktov

  • Vaše hodnotenie