Vyhľadávanie

Rozpočet Binder Bill Plánovač A Organizátor S Špirála Návrhu Rozpočtu Notebook S Roztomilý Ošípaných Spinky A 6 Farebné Perá

  • €17.66
  • €35.31

  • Sku: d12158
  • Dostupnosť: Na sklade

Popis

Predstavovať pevný kryt, zadný kryt pre dlhú životnosť a rozkošný ošípaných spinky, tento roztomilý plánovač vám pomôže sledovať vaše dlhy a oveľa viac.

Špecifikácia:

Názov: Rozpočet plánovač

Farba: Fialová

Balenie Zoznam:

Rozpočet Spojiva*1

Zlato plán nálepky*4

6-farebný guľôčkové pero*1

Roztomilé Prasiatko Spinky*12

Upozornenie:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Kompaktná Veľkosť: Pozdvihnúť vaše plánovanie rozpočtu hry s tento prenosný rozpočtu plánovač.Jeho cestovanie-priateľský dizajn, ľahké vybudovať a kompaktná veľkosť, aby to ideálny spoločník pre vaše výlety, stretnutia, alebo dokonca denne tratiach.Udržať svoje financie v skontrolujte, nech ste kdekoľvek s týmto šikovné riešenie.

2.Svetlé Fialové Dizajn: Žiarivé a Robustný: Náš rozpočet plánovač môže pochváliť živé fialová farba na povznesenie nálady.Flaunting je viazaná kniha kryt a špirálová väzba, poskytuje trvalé použitie.Jednoduchý a nádherný formát pomoc pri organizovaní náklady a ústretový účty.

3.Hospodáriť Efektívne: S týmto rozpočtom plánovač, môžete sledovať váš mesačný rozpočet, denné výdavky, úspory, dlhy, a ďalšie.To vám tiež pomôže nastaviť a dosiahnuť svoje finančné ciele s jasným finančnej stratégie.

4.Sledovať Svoje Financie: S týmto rozpočtom plánovač, môžete ľahko sledovať vaše príjmy, výdavky a úspory každý mesiac.Je dodávaný s 12 krásna obálka, 6 farieb guľôčkové pero, a roztomilý ošípaných spinky, aby ste organizované a motiváciu.

5.Kreatívny Darček: Prijať dar-dávať na ďalšiu úroveň s jedinečným rozpočtu plánovač.Majte svojich blízkych' financií a ciele v skontrolujte, s prispôsobiteľné nálepky, karty, a vrecká.Ideálne pre každú príležitosť.


  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Recenzie Produktov

  • Vaše hodnotenie