Vyhľadávanie

Kožené Kreditnej Karty Držiteľ Prenosný Mini Prednom Vrecku Peňaženku Mince Kabelku na Valentína, Deň Dary

  • €3.67
  • €6.12

  • Sku: d10390
  • Dostupnosť: Na sklade

Popis

Novo Predné Vrecko, Náprsné tašky PU Kožené Kreditnej Karty Držiteľ Karty Prípadoch, na Valentína, Deň Dary Novo

Popis:

Funkcie:

Kvalitné Materiály: Karta peňaženky sú vyrobené z kvalitnej reálne litchi-vzorované koža, mäkké, trvanlivé a jemné mäkké vnútorné vrstvy sú vyrobené z perfektné remeselné spracovanie.To je veľmi hladký a odolné a môžu byť použité na dlhú dobu.

Malý a Tenký: predné peňaženka má extrémne malé rozmery 11.3 cm * 8.7 cm.Dostatočne malý, aby sa zmestil do predného/zadného vrecka alebo kabelky.

Mini Prenosné: Používa sa na uloženie peňazí, mincí, zmena a denne príslušenstvo.Prívesok s kľúčovým krúžky uľahčuje dať vaše kľúče spolu.

Odolné Sloty pre Karty: My si prvotriednej kvality materiálov pre kartu peňaženky, ktoré sú veľmi jemné a trvanlivé.Okrem toho, naše karty sloty sú tvorené ideálny proces, aby sa zabránilo pádom.

Intímne Služby: Sme odhodlaní poskytovať zákazníci s high-grade po-predajný servis.Ak máte akékoľvek otázky, môžete nás kontaktovať a my sa vyrieši ich za vás, kým budete spokojní.

Špecifikácie:

Farba: Čierna

Materiál: PU Koža

Veľkosť: 11.3*8.7 cm

Poznámka:

Vzhľadom na obrazovke svetelný efekt, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť.

Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby veľkosť chyba.

Balenie Obsahuje:

1*Kreditnej Karty Držiteľ

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.


  • Hlavný Materiál - Denim
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiálové Zloženie - PU
  • Obkladový Materiál - syntetická koža

Recenzie

Recenzie Produktov

  • Vaše hodnotenie