Vyhľadávanie

Prenosné Golf Shoe Bag Priedušná Zips Topánky Tašky S Vetraním Mesh Otvory Protiprachová Skladovanie Organizér Skladacia

  • €24.09
  • €34.41

  • Sku: d10064
  • Dostupnosť: Na sklade

Popis

Usporiadať svoje golfové topánky s našimi trvanlivé topánky taška.To je skladacie pre jednoduché umiestnenie a má jednoduché-grip zips, ktorý otvára úplne.Zabraňuje zápach a môže byť tiež použitý pre telocvični.Udržať vaše topánky dobre chránené a v skvelej kondícii s naším prenosné golf shoe bag!

Produkt materiál: 600D Oxford handričkou + 210D podšívka + Teslin oka

Veľkosť produktu: 9.5x6x14inch

Hmotnosť výrobku: 800 g

Produkt kapacita: cca 10 L

Produkt color: čierna

Upozornenie:

Vzhľadom na iné monitory a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.Vďaka!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Zoznam:

Golf Shoe Bag x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Životnosť Zaručená: S posilniť šitie a vode, oxford tkaniny tkaniny, tento golf shoe bag je dosť ťažké prežiť všetky cestovné alebo počasie.Majte topánky chránené a v top stave dlhšie.

2.Ultimate Pohodlie: S 10-liter kapacity, tento golf shoe bag je ideálny pre ukladanie všetky vaše topánky a doplnky.Jeho ľahký a sklopný dizajn zabezpečuje jednoduché skladovanie a najvyššie rukoväť uľahčuje prenášanie.

3.Zlepšenie Organizácie: Zachovať vaše golfové predmety v mieste s 2 pohodlné bočné vrecká, ideálny pre tees, golfové loptičky, ponožky, a ďalšie.Jednoduché uchytenie na zips otvorí úplne pre rýchly prístup na svoje topánky, takže balenie bez námahy a cestovať ešte jednoduchšie.

4.Čerstvé Skladovanie: Skúsenosti zápach,-voľné skladovanie s našimi golf shoe bag.Oka otvory sú strategicky umiestnené na strane podporiť dobrú cirkuláciu vzduchu a zabrániť zápachu elektrinou, poskytujúce osviežujúci úložného priestoru pre vaše topánky.

5.Široké Uplatnenie: Nikdy sa nemusíte obávať o svoje topánky, čím znečisťovali vaše tašky opäť.Naše univerzálne golf shoe bag môže pojať najviac obuvi typy, ideálny pre telocvični-návštevníkov, tanečníkov, a cyklistov na cestách.


  • Názov Značky - liilaimic
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - nylon
  • Oddelenie Meno - Unisex

Recenzie

Recenzie Produktov

  • Vaše hodnotenie